středa 19. září 2012

35. den (čokoládová vodka a Dominka a Szczepan)

Jde do tuhého, v norštině začínáme brát rody a skloňování a učitel to bere hopem skokem, páč zas tolik času nemáme a ty by sis to celkem často rád vyměnil s tímhle blonďáčkem:


A tohle je moje malá íránská spolužačka Lili, která po mně pořád chce, abych ji fotil v různých pozicích, s různýma lidma a v různém prostředí. Má to prý pro svoji íránskou rodinu. Je dokonce menší než Terka, a to sem si původně myslel, že po Terce sou už jen jezevčíci a trollí děti.



A po škole sem šel na nádraží vyzvednout nějaké kaučserfery. Je to docela fajn způsob, jak trávit zdejší večery a taky jak se dostat k nějaké té mňamce. Hosti byli dva: Dominika a její kluk. Nejdřív sem jim ukázal operu, která vypadala s přicházející bouřkou fakt drsňácky:



Pak sem je vzal dom. Uvařil jim něco teplého:


A pět minut na to se projevil zákon karmy: od litevské kámošky Inty sem obdržel dva krekry



a moji milí Poláci mě obšťastnili čokoládovou vodkou. Že by to  bylo dobré, to nemohu říct, ale jak to namícháš s džusem, dá se pít i teplý líh (a to jako fakt, na severu si dělají líh z brambor a pijou to s horkou vodou. Ty to ale nezkoušej, můžou tě vyhostit; jo a mimochodem veškerý alkohol, co má víc jak 60 %, je tady zakázaný, takže na absint zapomeň hele):


A ještě sem dostal čokoládu. Prý je to nejlepší polská čokoláda. No, tak to potěš koště, v Česku mají polské čokolády dost pochybnou pověst.


4 komentáře:

  1. Buď rád za Norsko, tady je zakázaný všechen alkohol nad 20 %, haha :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jezevčíci a trollí děti, jo? Počkej až tě potkám na chodbě. Ti pěkně nabančim!

    OdpovědětVymazat
  3. no co z polska stojí za hovno - ted tu máme metylák a věřím. že za tím vším stojí šikovní poláci....

    OdpovědětVymazat