sobota 15. září 2012

32. den (bukfestival)

Dopoledne sme šli zas na festival knihy. Ani ne tak proto, že bychom si chtěli kupit něco na čtení, jako proto, že tam měli vafle zadáčo. Cestu sme si zdloužili přes hřbitov, protože, jak nás zasvětila Réza, je to přece hezčí cesta.


Na bukfestu měli spoustu knih, že,


i spoustu jídla, že, jak může dosvědčit Réza (to lízátko sem jí normálně na férovku čorl růžovým ženuškám, co dělaly zákusky, aby prodaly svoji knihu o zákuscích),

Ana,


resp. Réza a Terka.


Na bukfestu sme skočili do Norli, místního knihkupeckého obra, kde bylo spoustu supr knižních přebalů



i pohledů (ty sedí - chraň mě a pošli mi čoko, spíš teda naopak),



Pak sme šli do knihovny. Cestou sme potkali cajtíky a koníky


a v knihovně sme zjistili, že místňáci sou celkem kreativci, co zkrášlujou sochy pro párty:


No a pak sme šli dom. Sem uvařil večeřu pro Rézu aj Báru, ale nakonec jedla jen Bára, tak aspoň tak.



Večer sme zasvětili bifítru a filmu. Jako první sme viděli Teeth, což je o borce, která má místo klasické vagíny vaginu dentatu. Už to je dojeb sám o sobě, si to představ. V době dospívání svůj problém konfrontuje s vnějším světem, čehož výsledkem je pár ukousnutých prstíků a pinďourů - no ty vole radši si to pusť sám, vše, co teď chci, je zapomenout. Ten film mi doporučil Palo, a i když říkal, že se na to "nemám dívat s babama", nemoh sem si pomoct a holkám to pustil, i když sem tušil, co přijde. Ať říkaly, co chtěly, stejně z toho měly kulturní zážitek dne. Po Teeth sme dali Kurz negativního myšlení, ať se taky trochu poučíme, jak se dobře nasrat na všechno a na všecky.

Žádné komentáře:

Okomentovat