čtvrtek 29. listopadu 2012

106. den (Radka is back)

Příprava prezentace na pátek. Bude sranda celkem si myslim. Ráno sem se rozhod, že si tento týden zas zeberu službu na kuchyň. Je to dobrovolné. Nevim, jestli sem takový dement v matice, ale na to, že je nás na patře 16, mám tu službu ňák často hele vole:


Tak sem to poklidil šecko a uvařil si jídlo, které bylo komplet z přísad, co mi tu nechali moji hosti. Ségra brambory, Geena česnek, Josh cibuli, někdo čočku (Kači?), někdo olej (ségro?) a Martin s Luciou papriku. Co se týče kari, fakt se neodvažuju hádat, kde se v té mojí poličce vzalo, stejně jak bujon (Szczepane?).


Večer sme s Bárou kutili její nové loutkařské představení. Do nočních hodin sem pak seděl doma, snažil se zapamatovat polské jazykolamy, psal recenzi do školy na fakt ujetou práci spolužáka Toniho a čekal na Radku z Trondheimu - pamatuješ, ne? Dočkal sem se kolem jedné hodiny v noci, zašel pro ni na vlakáč a odvedl ji do Terčiné komnaty, kde bude trávit noc před tím, než nasedne na letadlo do Kataru a z tama odletí za kámoškou do Afriky.

2 komentáře: