středa 28. listopadu 2012

105. den (Vinmonopolet)

Práce a škola, viš jak, nuda. Večer sem dostal od člověka, jehož nejrychlejší spermie sem, kasu ke svátku, a to fakt že dobrou. Jo, vim, měl sem ho před dvěma měsícema, ale my kluci, co spolu kamarádíme, také věci prostě neřešíme, kapiš? No tak si takhle přemýšlím, co s tím, když mi napíše Prďa, dávný Bratr v triku. Po dvou panácích, co sem si dal, abych dohnal jeho momentální rozpoložení, sem kupil lístky do Bergenu na pár denního tripáka. Prďa prej snad přijede tež. Ha ha. No koza ví, že to bude dym tak jak onak. Večer eště přišla Réza a dali sme Flashe Gordona, bez diskusí jedno z největších epic-sci-fíček pod Sluncem.

Neska sem se rozhod, že ti ukážu Vinmonopolet, ten ďáblův obchod, kde mají to, po čem tu každý prahne, ale jen ti odvážní si to dovedou přiznat. Tenhle obchod de facto patří státu, protože stát tu má monopol na prodej alkoholu. Takže nemáš na výběr: buď za těma fešákama kravaťáckými pudeš, nebo ne.




Jinak pobyt se chýlí ke konci a postupně se to tu začíná měnit: někteří se nemůžou dočkat odjezdu, jiní truchlí už teď. Každopádně všichni kvůli škole sedíme furt na prdeli jak trubky a učíme se a furt něco píšem - no zrovna <ironie>když je venku tak hezky!</ironie>.

Žádné komentáře:

Okomentovat