pondělí 1. října 2012

47. den (továrna a prut)

Dopoledne sem architekty provedl po místní továrně,


splavu,

 farmě

 a vyhlídce.


Pak sem je zaved do Muzea dekorativních umění a dali sme si prozatímní čágec. K večeru sem eště zebral Rézu a šel vyzvednou karty na kola, které sem jim půjčil, a řeknout si definitivní čágec. Večer sme dali s Honsovýma staršíma promítačku obrázků z výletu. K pití se podávalo šery.


Vyvrcholení večera přišlo, když mě tenhle pán s knírkem zaškoloval do tajů rybaření. Moc si toho nepamatuju, ale tuším, že to bylo něco s prutem a háčkem, občas se tam mihl i naviják, který jako jediný můžu ztratit. V úterý to prubnu.



3 komentáře:

  1. Od pána s knírkem:
    Oprava věty: Který jako jediný můžu ztratit.
    Správná verze: Který jako jediný nesmím ztratit!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Míšo, včera večer jsme po týdnu dorazili z českých hradů Karlštejn, Krakovec, Křivoklát, Zbiroh a mnoho dalších. Mám bloklý mejl a nemůžu se do něj dostat ani v práci. Zřídím si nový... Tak především Ti přeji k svátku všechno nejlepší a hlavně teplo a hodně (samože dobrého) jídla. Zdravíme Tě a měj se fajn a ať něco chytiš na ten prut... T.

    OdpovědětVymazat
  3. Čaues milý Michale, říkám si BABKA ŤAPKA a Terezka Ti to vysvětlí. Čtu denně Tvé potřehy a moc se mi to líbí PÁČ to má vtip a šmrnce a vůbec. Podle mne máš ohromný literární střevo, tak si všechno to, co píšeš o Tvém pobytu v Oslu schovávej a jednou z toho bude pěkná a čtivá kniha, eventuálně bys to mohl i krapátko víc slovně rozbalit. Tak se měj pěkně a moc Ti přeju stálou pohodu, aby se Ti všechno dařilo. srdečně zdrfaví BABKA ŤAPKA.

    OdpovědětVymazat